Transformă o locuință veche într-una modernă – MT.InvestImob

Noutăți

Noutati din domeniul imobiliar

Transformă o locuință veche într-una modernă

Câți dintre noi nu ne dorim o casă modernă care să aibă și o curte frumos amenajată?
Locuințele moderne sunt concepute pentru a oferi spațiu și confort persoanelor pragmatice și dinamice la cele mai mici costuri. Totodată, posibilitatea de a bea cafeaua de dimineață în curte sau a se relaxa afară seara înainte de culcare sunt de interes pentru cele mai multe persoane atunci când aleg modelul de casă.

Prin urmare, aveți o casă tradițională, dar iubiți locuințele moderne? Nicio problemă! Există o mulțime de opțiuni pentru a crea acea atmosferă modernă într-o locuință mai veche.

  1. Luminează adecvat locuința pentru a crea un spațiu luminos din care să rezulte o senzație de proaspețime prin  folosirea unor culori moderne și lasă să pătrundă cât mai multă lumină naturală în camere;

2. Schimbă întrerupătoarele vechi, îngălbenite sau crăpate cu unele noi. Aceasta este o soluție simplă, ieftină și are un impact imens într-o casă veche.

3. Căutați și montați baterii moderne în locuință pentru a actualiza bucătăria/baia și a crea o senzație de chic;

4. Înlocuiește corpurile de iluminat vechi cu modele noi. Aceasta este o modalitate foarte eficientă de a fi la modă în timp ce adăugați valoare casei;

5. Înlocuiește covorul. În timp ce covorul este încă o alegere foarte bună pentru pardoseală, pentru un aspect modern, folosiți pardoseli pre-finisate, plăci alungite sau scânduri.

6. Vopșiți pereții. O vopsea nouă este un lifting facial instant pentru acoperirea marcajelor și zgârieturilor de pe pereți. Vă va permite, de asemenea, să acoperiți orice culoare închisă sau întunecată cu o paletă ușoară, pentru un aer proaspăt și o viață nouă în locuința dumneavoastră.

7. Înlocuiește ușile tradiționale cu unele cu design elegant sau geamurile verticale cu geam mat și, totodată,  actualizați balamalele și mânerele pentru un impact maxim.

8. Reduceți dezordinea! Un semn distinctiv al casei moderne este lipsa de aglomerație. Acest lucru este realizat prin utilizarea mai bună a spațiului de stocare și eliminarea obiectelor nedorite.

9. Automatizați întregul sistem de acasă. Intrarea fără cheie, funcționarea aparaturii de la distanță și încuietorile inteligente sunt minunate. Viitorul tehnologiei acasă este despre automatizare. Kiturile de automatizare pot fi achiziționate pentru o varietate de funcții cum ar fi securitatea la domiciliu, aparatura, temperatura și controlul iluminatului.

10. Îndreaptă-te spre High-Tech! Există multe modalități de a adăuga elemente de înaltă tehnologie într-o locuință, de la lumini de detectare a mișcării, până la stații de încărcare încorporate sau difuzoare stereo. Cele mai multe elemente pot fi instalate de către proprietari, iar cerul este limita în ceea ce privește selecția si prețul pentru cei care iubesc tehnologia.

Pentru a avea casa mult visată MT INVEST IMOB vă vine in ajutor cu executarea construcției locuinței și executarea utilităților, anexelor și instalațiilor, conform proiectului prezentat de beneficiar. Totodată, compania vine în întâmpinarea clienților cu servicii legate de activitatea de construcții cum ar fi: confecții de lemn și metal, tâmplărie, placaje gresie, faianță, zugrăveli, șarpante.

Contact: 0740 669 034

Sursa foto: casemoderne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *