O casă extravagantă pe plaja din California. Imagini – MT.InvestImob

Noutăți

Noutati din domeniul imobiliar

O casă extravagantă pe plaja din California. Imagini

Situată pe o plajă de pe coastă stâncoasă din Laguna Beach, California, Rockledge Residence oferă priveliști uimitoare ale oceanului, în timp ce interioarele sale luxoase se extind în aer liber datorită terasei uluitoare și a piscinei.

Aducând cu adevărat oceanul în interior cu o largă utilizare a zidurilor și ferestrelor din sticlă, fiecare cameră din această casă mare a fost proiectată să ofere vederi neobișnuite și profunde ale Oceanului Pacific.

Conceput de Horst Architects împreună cu Aria Design, reședința extraordinară vă încurajează să petreceți mai mult timp în aer liber decât în interior.

Casă extravagantă are o piscină pe două nivele, cu cascadă și un șemineu elegant, minimal, în aer liber, care este flancat de opțiuni moderne.

O balustradă de sticlă mare oferă siguranță fără a bloca peisajul uluitor, iar o pergolă elegantă pe partea îndepărtată oferă umbra amplă pe o zi însorită a orașului California. Există o atingere subtilă a stilului rece de coastă în întreaga casă, care este cuplată cu tonuri inteligente mediteraneene.

Interiorul cuprinde paleta de culori rece și neutră utilizată în exterior și pare a fi o extensie naturală a peisajului spectaculos.

O sufragerie deschisă, o zonă de luat masa mare și o bucătărie ergonomică la modă sunt adăpostite la același nivel cu terasa și oferă o vedere remarcabilă la ocean.

Cu pereții săi incredibili din sticlă, dormitorul este un alt spectacol care îi asigură proprietarilor de la Rockledge Residence trezirea la vederea apei albastre în fiecare dimineață.

O baie contemporană spa, cu o cadă autonomă, completează această casă de plajă orbitoare.

Fermecătoare și magică, Rockledge Residence este cu adevărat o casă de vis pentru cei care iubesc privitul valurilor și apusurile de soare idilice care oferă fundalul perfect pentru seri romantice…


Sursa foto: Decoist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *