Proiecte de case pe un singur nivel – tip bungalou – MT.InvestImob

Noutăți

Noutati din domeniul imobiliar

Proiecte de case pe un singur nivel – tip bungalou

Casele de tip bungalou câștigă tot mai mult teren. Aceste locuințe sunt proiectate pe un singur nivel și recomandate celor care doresc să aibă cheltuieli mai mici la întreținere, reparații și încălzire. Totodată, construcția caselor pe un singur nivel a luat un mare avânt deoarece sunt recomandate pentru părinții și bunicii noștri.

Pe piața germană casele din lemn, de tip bungalou și cele modulare, sunt foarte populare.

În cele ce urmează am prezentat 3 modele de case de unde te poți inspira însă pentru a realiza acest lucru ai nevoie de un arhitect, o autorizație de construcție și o firmă de construcție cu experiență. Sper să vă fie de folos și să vă inspire.

  1. Bungalou cu mansardă, subsol și un garaj pentru două mașini

Proiectată pentru o familie de 4 persoane, casa construită pe un singur nivel dispune de un salon cu șemineu, care se conectează la zona de luat masa și bucătărie, trei dormitoare și o baie mare. Baie suplimentară este situată la zona de intersecție. Lumina naturală pătrunde ușor în interior, creând o atmosferă luminoasă și confortabilă datorată ferestrelor mari, inclusiv ferestrelor de pe acoperiș. Deosebit de remarcabil este livingul spațios cu șemineu atmosferic, ce poate bucura proximitatea familiei și a prietenilor. Un mare avantaj al casei este terasa bine proiectată. Stilul modern și elegant al clădirii este pus în evidență prin intermediul materialelor utilizate pe fațadă.

Sursa foto: Hamed Zadran

2. Casă tip boungalou cu 3 dormitoare și bucătărie cu cămară

Locuința modernă, cu o arhitectură contemporană și inovatoare este amenajată cu vitraje lărgi cu parasolare, terasă semiprotejată, linii preponderent orizontale, finisajele de tencuială albe, placaj de lemn, placi de piatră; toate acestea se constituie într-un design îndrăzneț, cu siguranță remarcabil. Locuința planificată pe un singur nivel, împărțită în living cu șemineu, sală de mese și bucătărie cu cămară, birou, toaletă și o sală de mare accesibilă doar de la exterior. Zona de noapte este formată din trei dormitoare, de asemenea include o toaletă și o baie de serviciu.

Sursa foto: Archipelag

3. Alte proiecte de case tip bungalou

Sursa foto: Dalealcock

__

Pentru a avea casa mult visată MT INVEST IMOB vă vine în ajutor cu executarea construcției locuinței și utilităților, anexelor și instalațiilor, conform proiectului prezentat de beneficiar. Totodată, compania vine în întâmpinarea clienților cu servicii legate de activitatea de construcții cum ar fi: confecții de lemn și metal, tâmplărie, placaje gresie, faianță, zugrăveli, șarpante.

Contact: 0740 669 034

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *