Principalul element al decorului într-un dormitor este patul. Imagini – MT.InvestImob

Noutăți

Noutati din domeniul imobiliar

Principalul element al decorului într-un dormitor este patul. Imagini

Principalul element al decorului într-un living este fără îndoială canapeaua iar într-un dormitor este fără doar și poate patul. Prin urmare, merită scos în evidență într-un mod frumos, pentru a-l ajuta să strălucească, așa cum merită.
Peretele de la capul patului poate fi accentuat cu un finisaj decorativ în ton cu celelalte elemente ale decorului. De asemenea, stocul de lenjerie de pat trebuie să fie în concordanță cu celelalte culori alese în calitate de accente cromatice.
O importanță deosebită o au într-un dormitor și culorile pereților dar și corpurile de iluminat care trebuie să se potrivească imaginii de ansamblu a dormitorului și chiar să-i sporească frumusețea și farmecul.
Pentru cei care doresc să se trezească într-o încăpere relaxantă și liniștitoare, pot alege nuanțele pastelate. Persoanelor cărora le este dificil să coboare din pat dimineața, pot opta pentru culori vesele, care au efect energizant cum sunt vernil, galben, bleu, roz ciclam, iar dacă încăperea este mult prea luminoasă, sunt recomandate tonurile mai așezate de gri, maro sau bleumarin.

În continuare vom prezenta câteva modele de paturi care sper să vă placă și să vă inspire.

 

Sursa foto: WooHome

One Comment

  1. Culorile foarte indrazne?e ?i profunde pot fi o alegere buna pentru birouri sau spa?ii interioare publice, unde parchetul este principalul element al decorului.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *