Casă tip duplex 110 mp Iași – MT.InvestImob

Noutăți

Noutati din domeniul imobiliar

Casă tip duplex 110 mp Iași

Casă tip duplex, parter + etaj, cu o suprafață totală de 110 mp, compartimentată astfel: la parter sufrageria, bucătărie, baia, hol și casă scării, iar la etaj 3 dormitoare, baia și holul.
Locuința dispune de grădina și curte individuală, în suprafață de 200 mp, amenajată cu alei pietonale, gazon și un loc de parcare. Împărțirea spațiului va face să va bucurați de ambianța creată, iar geamurile mari conferă luminozitate în plus casei și o priveliște către spațiile verzi și diversitatea caselor din vecinătate.
Este construită pe fundație din beton armat, pereți din cărămidă portanța și acoperită cu tablă, la exterior este făcută termoizolație din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativă, siliconată antimucegai.
Tâmplăria este model VEKA-GERMANIA TRIPAN, are 5 camere, este realizată în fabrică, glafurile la geamuri se realizează în interior de PVC iar exterior aluminu venghe. Centralela proprie este marca Viessmann-GERMANIA și beneficiază de 5 ani garanție iar instalația de încălzire este cu distribuitoare marca REHAU-GERMANIA. Calitatea finisajelor reprezintă un alt aspect important, fiind realizate cu materiale superioare, pardoseală placată cu granit/gresie și parchet lemn trafic intens, uși din lemn, băi complet utilate cu obiecte sanitare, scară interioare din beton, îmbrăcată în lem masiv. Dispune de toate utilitățile și anume: apă, energie electrică, gaz și fosă septică, iluminat stradal.
Fiindcă dorim să va împlinim dorințele și să va oferim casă la care ați visat, vom definitivă aspectul prin personalizare finisajelor de interior și la alegerea clientului. Se preda amenajată la cheie!
Casa se realizează sub strictă supraveghere a unui diriginte de șantier și a unui echipe de profesioniști, respectând proiectul în totalitate, cu poze la fiecare etapă de construcție. Va punem la dispoziție cartea construcție.
Accesul se poate face prin: actualul bazar și târgul de cherestea, pe la mănăstirea Cetățuia, sau pe la fostul Dedeman.
Dacă va doriți să fiți privilegiat, să dețineți o proprietate care va desparte de aglomerația orașului, va așteptăm să ne vizitați!
Preț 70 000 Euro
Telefon 0740 669 034


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *